“Hiking Bujanovci”organizon ecje për në Malësinë e Bujanocit

“Hiking Bujanovci” të dielën më 31 Tetor, organizon ecjen për në Malësinë e Bujanocit.

Nisja bëhet nga Bujanoci, në ora 07:30 ku si herave të kaluara do të vetëorganizohemi me makina private,ecja do jetë për nga vështirësia MESATARE,do të kemi ecje rreth 15KM në të dyja drejtimet ( 7,5KM një drejtim).

Merrni veshje adekuate që janë për stinën e Vjeshtës, do të kemi një mot me Diellë.

Merrni ushqim,ujë dhe fruta.

Krejt çka ju mbetet të interesuarëve është të regjistrohen,ku afati i fundit është dita e Shtunë ora 15:00.

Për regjistrimin paraqituni në inbox, faqes: https://www.facebook.com/HikingBujanovci

Hiking Bujanovci nuk merr përgjegjësi për ndonjë lëndim të ndonjë bjeshkatari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *