Helikopteri i forcave serbe fluturon mbi Preshevë – cili ishte qëllimi?! (VIDEO)

1150

Sot rreth orës 11:00h është parë mbi Preshevë të patrullojë një helikopter ushtarak i Ushtrisë së Serbisë.


Edhe pse disa ditë më parë është paralajmëruar se do të organizohen stërvitje në kërkimin e avionëve dhe shpëtimin e personave të quajtura “SAREX 38-19” në territorin e Serbisë qendrore, një helikopter i Forcave të Armatosura Serbe u pa të fluturonte mbi Preshevë në drejtim të kufirit me Rapublikën e Kosovës.

Deri më tani nuk ka njoftime zyrtare se për çfarë arsye ky helikopter ka patrulluar mbi Preshevë./PreshevaPress/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *