Halil Selimi: “Shqipërim” përkthim i keq nga libri i Akademisë antishqiptare të Beogradit

774

“Serbia, do me e vendos nje imam te pa fe në komunë të Presheves, o me hater o me dhune” jane fjalet qe z.Halil Selimi, ish udheheqes i keshillit politike te UÇPMB-së, njeherit dhe njeri nder themeluesit e Ushtrise Çlirimtare të Kosoves, i “dedikoj” kryetarit aktual te Presheves, njeherit kandidat i APNsë,per mandatin e ardhdhem ne Komunen e Presheves, Shqiprim Arifit.

Deputet i legjislacionit te pare te Kuvendit te Republikes se Kosoves,sot,nje nder personat me te afert te Presidentit te Kosoves z Hashim Thaci.

“Shqiperim” eshte nje perkthim i keq nga libri i “shenjte” i akademise antishqiptare te Beogradit,eshte shprehur ne perfundim te mesazhit te tij, dejtuar shqiptarve te Presheves z.Halil Selimi./Lugina-Lajm/

 

 

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *