FR PVD i del në ndihmë familjeve të vërshuara nga jugu i Shqiprisë! (Foto)

343

Ftesës së shumë organizatave nga Liugina e Preshevës për mbledhjen e ndihmave për të vërshuarit nga Shqipria, iu ka përgjigjur edhe Forumi Rinor i Partisë për Veprim Demokratik në Bujanoc.

Kështu, FR PVD për disa ditë të plota nga vazhduar me aksionin “Bashkë Solidar”, duke grumbulluar ndihma për vllezërit shqiptarë ku së fundi janë vërshuar nga uji.
Aksioni ka filluar nga java e kaluar dhe për qëllim k patur senzibilizmin dhe mbledhjen e ndihmave si ushqim, veshmbathje dhe higjienë për të prekurit nga vërshimet në Shqipëri./LuginaLajm/

FR 2

FR

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *