FR PVD: “Danke Agë për parkun” (FOTO)

Përmes një aksioni simbolik, Forumi Rinor i PVD-së, sot në Preshevë, ka “falenderuar” kryetarin në detyrë, Shqiprim Arifi për ndërtimin e parkun e qytetit, duke i’u drejtuar me: “Danke Agë për parkun”.

Në fakt ky park, që do të duhej të ishte i përfunduar, me që është bashkëfinancuar edhe nga Qeveria e Kosovës, ai as që ka filluar dhe se punimet në të, janë krejtësisht në fazën fillestare.

“Parku jo që nuk u bë, por sa duket Shqiprim Arifi këto para i “investoi” gjysmen në Rrush e gjysmen tjeter në Kumbulla duke i bër Rrush e Kumbulla!” – thuhet në shkrimin e FR PVD-së, të përcjell me disa fotografi nga parku ende i pafilluar.

Në vazhdim, mundë të lexoni shkrimin e plotë të FR PVD-së:

Forumi Rinor i PVD-së zhvilloi aksion sensibilizimi për qytetarët e komunës së Preshevës mbi premtimin e Shqiprim Arifit për parkun të vendi i quajtur “Çeshmja e Limon Agës”!

Dihet që për realizimin e këtij parku mjete pati dhënë edhe Qeveria e Kosovës!

Parku jo që nuk u bë, por sa duket Shqiprim Arifi këto para i “investoi” gjysmen në Rrush e gjysmen tjeter në Kumbulla duke i bër Rrush e Kumbulla!

“MË MIRË PARAT NË DREKA E DARKA SE NË GJELBRIM”!

– Jom Shqiprim Arifi –

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *