Fotografi nga turneu i shahut “Jonuz Musliu” të cilën solemnisht e hapën kryetari i Bujanocit, Shaip Kamberi dhe kryetari i LPD-së, Shqiprim Musliu

489

Në vazhdim po ua paraqesim fotografitë nga hapja e turneut të shahut “Jonuz Musliu”, të cilën solemnisht e hapën kryetari i Bujanocit Shaip Kamberi bashkarisht me kryetarin e LPD-së, Shqiprim Musliu./LuginaLajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *