Fitore Musliu nga Letovica, nxënësja që përmes lapsit të thjeshtë pikturon, ajo është edhe nxënëse shumë punëtore (FOTO/PIKTURË)

Fitore Musliu është nxënëse e klasës VI-të në shkollën fillore “Ali Bektashi “ në fshatin Letovicë. Është një vajzë tejet e talentuar në artin figurativ ku çdo gjë e shpreh me anë të lapsit të thjeshtë. Punimet e saja janë më teper të karakterizuara me bardh dhe zi, por edhe me ngjyra të lloj-llojshme.

Ajo është edhe një nxënëse tejet e kulturuar dhe shumë punëtore.

Më poshtë, mundë të përcjellni punimet e nxënëses, Fitore Musliut:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *