Fillon paraqitja e kandidatëve për regjistrim në Fakultetin Ekonomik në Bujanoc (VIDEO)

264

Nëpërmjet një ftese të lëshuar nga i Trupit Koordinues, ftohen të gjithë studentët e interesuar që të paraqiten për regjistrim në Fakultetin Ekonomik të Suboticës, paralelja në Bujanoc.

“Shërbimi i Trupit Koordinues në bashkëpunim me Progresin Europian dhe Fakultetin e Ekonomik të Suboticës kanë nisur fushatën për të ftuar studentët e ardhshëm që të regjistrohen në Paralelen e Fakultetit Ekonomik në Bujanoc” – thuhet në njoftim, përcjell Lugina-Lajm.

Fakulteti Ekonomik i Suboticës, paralelja në Bujanoc, ka filluar së funksionuari nga viti 2011-të dhe tashmë ka “prodhuar” ekonomistët e parë shqiptarë të dalur nga kjo institucion arsimor./Lugina-Lajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *