FC Kosova München shpall anëtar nderi Selami Alimin, sportdashësin e kahëmotshëm nga Konçuli (FOTO)

Klubi futbollistik FC Kosova München, ka shpallur anëtar nderi, sportdashësin e dalluar nga Konçuli i Bujanocit, Selami Alimin.

Nëpërmjet një postimi në faqen zyrtare të këtij klubi që grumbullon futbollistët shqiptarë në diasporë, thuhet se për shkak të aktivitetit për sportin kosovarë që nga vitet e 80’ta e gjerë më sot, Selami Alimi shpallet anëtarë nderi i klubit FC Kosova München.

“Doajeni i sportit Kosovarë që nga vitet e 80-ta e deri me sot Selami Alimi nga Konçuli i Bujanocës, sot u shpall Antarë nderi i klubit FC Kosova München. Librezën e pranoi nga Kryetari Klubit Lulzim Malici dhe Menagjeri Ilir Sinani. Njeherit sot, te dy Ekipet tona shenuan fitore 2:0 dhe 8:0 ne lojat miqsore” – thuhet në publikimin e faqes zyrtare të FC Kosova Munchen.

Kujtojmë që Selami Alimi gjatë gjithë kohës angazhohet për të gjetur ndihma mbështetëse për klubet shqiptare në Luginë të Preshevës dhe më gjerë./LUGINALAJM/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *