Familja Jaha nga Kapiti i Medvegjës ka nevojë për ndihmën e secilit, të shtrijmë dorën e solidaritetit

-FOTO ILUSTRIM-

Familja 4 anëtarëshe e Miftar Jahës nga fshati Kapit i Komunës së Medvegjës ka nevojë për ndihmë urgjente, shkruan Medvegjasot.com
Siç shkrun ky portal nga Medvegja, Familja Jaha, jeton në kushte të vështira ekonomike, si një i pa punë pa të ardhura financiare, me fëmijë të vegjël të cilët duhet shkolluar por kushtet e vështira e pamundësojnë këtë.
Andaj gjithsecili që ka mundësi të shtrijnë dorën e bamirësisë dhe ti ndihmojnë kësaj familje!
Numri kontaktues +381628683392,+38345545389./MedvegjaSot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *