EU PRO zhvillon sesionin informativ mbi konkursin për mbështetje të ndërmarrjeve të vogla dhe mikro bizneseve – Ja kush ka drejt aplikimi

259

Në ambientet e Fakulteti Ekonomik në Bujanoc, përfaqësuesit e programit EU PRO, kanë zhvilluar sesionin informativ mbi konkursin e dytë publik për mbështetjen e ndërmarrjeve të vogla dhe mikro bizneseve.

Sipas zyrtarëve të EU PRO-s, të drejtë aplikimi kanë ndërmarrësit, ndërmarrjet mikro dhe të vogla të cilat merren me prodhimtari dhe janë të regjistruara në periudhën prej nga 1 janari i vitit 2014, deri më 31 dhjetor të vitit 2018, në 99 qytete dhe komuna të cilat janë të përfshira në realizimin e programit EU PRO.

Afati i fundit për dërgimin e aplikacioneve është 10 nëntor, kurse informata më të hollësishme mund të gjeni në ketë link: http://bit.ly/2ljSkNO

Megjithate Unioni Evropian nëpërmjet të këtij konkursi mbështet biznesin e vogël dhe avancimin e konkurrencës së ekonomisë lokale në vlerë prej 2,5 milionë euro.

Kujtojmë konkursit të parë gjatë vitit 2018-të, pesë ndërmarrje të vogla kishin përfituar mbështetje financiare nga ky program i EU PRO-s./LuginaLajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *