Erona Rexhepi, vajza që shpreh dashurinë ndaj vizatimit me përodirimin e ngjyrave të bukura (FOTO)

772

Erona Rexhepi një vajzë e shkëlqyer e klasës së III-të të shkollës fillore “Muharrem Kadriu” në Tërnoc. Është vajzë, e cila ka pasionin për vizatimin dhe ngjyrat e bukura.

Ajo, dashurinë për artin e pasqyron nëpërmmjet natyres, shkollës dhe luleve. Karakteristikë e Eronës, është që me maturi përdor ngjyrat e bukura në pikturat e saja.

P.s. ky publimi i nxënësve të talentuar, po bëhet, nëpërmjet projektit “ Kreativiteti në vepër”, të bashkëfinancuar nga Ministria e Kulturës dhe Informimit të Republikës së Serbisë

 

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *