Erinda Adili, nxënësja nga Tërnoci, që shpreh talentin e saj përmes ngjyrave të artit, ku dallohet me kulturë dhe me mësime (FOTO/PIKTURË)

Erinda Adili është nxënëse e klasës VII-3  në shkollën fillore “Muharrem Kadriu” në Tërnoc . Dëshira e saj më e madhe është të punojë me llojllojshmëri të ngjyrave. Këtë dëshirë,  ajo e shpreh përmes pikturave të cilat vazhdimisht po i publikon në mënyren më të mirë të mundshme.

Si një nxënëse e dalluar në artin figurative, Erinda është nxënëse tejet zgjuar në paralelen e sajë. Erinda dallohet edhe me sjllje dhe kulturë, por edhe me mësime nga bashkëmoshatarët e saj.

Më poshtë, mundë të përcjellni punimet e nxënëses, Erinda Adilit:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *