Erina Hasani, nxënësja me talent të madhë për pikturë, inkurajohet edhe nga profesori për të vazhduar përkushtimin e saj për artin (FOTO/PIKTURË)

Erina Hasani është nxënëse e klasës VI-1  të shkollës fillore “Muharrem Kadriu” në Tërnoc.

Një vajzë shumë e talentuar e cila shpreh interesim jo vetëm në artin figurativ por edhe në lëndët tjera në shkollë.

Pasioni më madh i saj është të pikturoj   portretet me laps dhe me ngjyrë.

Kjo nxënëse, vlerësohet lartë nga profesori i artit figurative, i cili e inkurajon Erinën, që të vazhdojë me punë dhe përkushtim ndaj pikturës.

Më poshtë, mundë të përcjellni punimet e nxënëses, Erina Hasani:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *