Elife Rashiti, nxënësja që pikturat e saj reflektojnë perfeksion, e zgjuar edhe në mësime (FOTO/PIKTURË)

Elife Rashiti është nxënëse e klasës VIII-3 të shkollës fillore “Muharrem Kadriu” në Tërnoc.

Pasioni i saj është piktura, përmes të cilës ndjesinë për artin. Pikturat e Elifes, reflektojnë perfeksion të lartë, me që ajo arrinë punimeve shfaq talentin e saj të madhë.

Elifja, është edhe një nxënëse shumë e dashurë dhe punëtore.

Më poshtë, mundë të përcjellni punimet e nxënësit, Elife Rashitit:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *