Edi Rama ndërpren fjalimin në Pukë, përderisa hoxha thirrte ezanin (VIDEO)

452

Kryeministri Edi Rama ka ndërprerë fjalën e tij në Pukë pasi teksa ai fliste, hoxha filloi të këndonte ezanin në minaren e xhamisë së qytetit të Pukës.

Rama u shpreh se do e respektonte duke ndërprerë fjalën për ti lënë vend ritualit të hoxhës.

Kryeministri qendroi në heshtje për disa minuta dhe në përfundim gjithë qytetarët e pranishëm duartrokitën gjestin e Ramës.

Edi Rama ndërpreu sot mitingun kur u thirr ezani për faljen në xhaminë pranë tubimit

Publicerat av Agjencia Kombëtare e Lajmeve NOA Tisdag 19 februari 2019
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *