E PLOTËSUAR: Konfirmohet edhe vdekja e dytë nga aksidenti në rrugën Dobrosin – Lluçan

Spektri.tv, ka përditësuar informatat e fundit vendi i ngjarjes, dhe ka bërë të ditur se ka ndërruar jetë edhe i riu i dytë i aksidentuar para çasteve në rrugën Dobrosin – Lluçan.

Sipas të dhënave jo zyrtare në veturën e aksidentuar kanë qenë pesë të rinjë nga Lluçani./LUGINALAJM/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *