E paparë deri tani: Komunës së Preshevës i ndërprehet rryma elektrike – arsyeja mospagesa e borxhit prej 2.2 milionë dinarëve

562

Administratës komunale në Preshevës, rrespektivisht godinës së Komunës së Preshevës, i është ndërprer energjia elektrike, njofton RTV Aldi, transmeton LuginaLajm.

Sipas burimeve të siguruar nga ky television preshevar, energjia elektrike i është ndërprerë Komunës  së Preshevës, përshkakë të mos pagesës së borxhit që kap vlerën prej 2.240.080,00 dinarëve (rreth 20 eurove)

Me çkyqjen e rrymës nga punëtorët e Elektro-distribucionit të Serbisë, punëtorëve të Administratës komunale të Preshevës i është pamundësuar puna e rregulltë, dhe tashmë ata po shihen në oborrin e komunës, duke i shijuar rrezet e diellit./LuginaLajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *