E pa besueshme, menduan se djali ndërroi jetë pasi e nxorrën të pa shenja jete nga uji, por më pas ai doli të jetë gjallë!

695

Vedat Bektash, një djalë 13 vjeçar dje ishte fundosur në liqenin e Karagolit në Biresun të Turqisë, transmeton InfoKosova.

Pasi e nxjerrin për të vde kur nga uji, duke menduar se përnjëmend jeta e tij kishte marrë fund, e fusin në najllonin enkas për kufoma.

Në ndërkohë, një qytetar rasti që kishte qëlluar aty, duke dyshuar në vdekjen e djalit të ri, kërkon të hapet edhe një herë najlloni.

Pas intervenimit të duhur profesional me frymarrje artificiale, fëmiu kthehet në jetë.

Më pastaj dërgohet me ambulansë në spital dhe pasi t’i jepet tretmani i nevojshëm, me prindërit e tij kthehet shëndosh e mirë në shtëpi, transmeton InfoKosova.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *