E FUNDIT: Njësia Speciale në mes të Mitrovicës Veriore, ka tensione

Mëngjesin e sotëm ka nisur një aksion i Njësive Speciale të Kosovës në veri, shkruan faqja “Jepi zë”.

Disa burime i kanë thënë kësaj gazete se cak kishin qenë barnatoret dhe disa dyqane të tjera, lidhur me banderolat serbe, shkruan “Jepi zë”.

Menjëherë kanë nisur protestat e serbëve, të cilët kanë hedhur edhe gazlotsjellës.

Edhe alarmi i qytetit që njihet si “uzbuna” është lëshuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *