Dy ministrat serbë vizitojnë Medvegjën, sigurojnë rindërtimin e rrugëve

606

Zëvendëskryeministrja serbe, njëherit ministrja për infrastrukturë, Zorana Mihajlloviq, e shoqërura nga ministry për rini dhe sport, Vanja Udoviçiq vizituan sot Komunën e Medvegjës, ku një takim kryetarin e Medvegjës, Nebojsha Arsiq.

Ky takimi u konsiderua i rëndësishëm për zhvillimin e mëtutjeshëm të Medvegjës si një zonë strategjike e rëndësishme për Republikën e Serbisë.

Një temë tjetër e veçantë ishte ndërtimi dhe rindërtimi i rrugëve që Presidenti serb Aleksandar Vuçiç, premtoi gjatë vizitës së tij të fundit në Medvegjë./LuginaLajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *