Drekë pune në mes të ambasadorin amerikan, Anthony Godfrey dhe kryetarit Ragmi Mustafa në Bujanoc

266

Në këto momente, pas takimit me kryetarin Shaip Kamberi, ambasadori amerikan Antony Godfrey në Hotel “Rozafa” në Bujanoc po drekon me kryetarin e Këshillit Kombëtar Shqiptar, me të cilin po bashkëbisedon për gjendjen aktuale politike në Luginë të Preshevës.

Së shpejti më gjërësisht.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *