Drejtuesit e FC “Kosova” Munchen shtrojnë drekë falenderimi për stafin mjekësor të klinikës “Dritte Orden”

Me iniciativën e seniorëve, drejtuesit e klubit FC “Kosova” Munchen, kanë shtruar drekë falenderimi për punëtorët shëndetësor të klinikës “Dritte Orden”, respektivisht të repartit intensiv si shenjë respekti për punën e tyre të palodhshme gjatë përballjes më pandeminë COVID-19.

Drejtuesit e klubit shqiptar në Munchen të Gjermanisë, kanë falenderuar stafin mjekësor në krye me shefin e repartit Markus Scharz, drejtorin e përkujdesje Hans Jürgen Preis, si dhe shefin e repartit te OP dhe anesteziologjisë, anetarin e klubit tonë FC “Kosova” Munchen, Ismet Berisha./LUGINALAJM/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *