Dr.Mejdi Zeqiri u.d. i ri i zv/drejtorit të shtëpisë së shëdetit në Bujanoc

411

11061273_823230337768443_4579682100002546165_nGjatë seancës së sotme të kuvendit komunal të Bujanocit, Dr.Mejdi Zeqiri, është zgjedhur në pozitën e ushtruesit të detyrës të zëvendësdrejtorit të shtëpisë së shëndetit në Bujanoc.

Dr.Mejdi Zeqiri, është propozuar nga rradhët e Partisë për Veprim Demokratik, dhe ka marrë votat e shumicës në asamblenë komunale.  Ai, në ketë pozitë, do të zëvendësoj, Dr.Reshat Sulejmanin, i propozuar nga partia Partia Demokratike të Nagip Arifit gjatë mandatit të kaluar./Lugina-Lajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *