Dita e Flamurit, zbehtë në Bujanoc!

238

28 nëntori, Dita e Flamurit, në Bujanoc u shënua me pak aktivitete dhe në mënyrë të zbehur, ashtu që kjo datë shumë pak u dallua nga datat e zakonshme.
Në ora 10:00, kryetari i ri i Këshillit Nacional Shqiptar, Jonuz Musliu, vendosi flamurin kombëtar në godinën e KKSh-së, ku të pranishëm, ishin vetëm krerët e komunave Preshevë e Bujanoci, të cilët me vete kishin sjellur njerëz nga amdinistrat komunale, për t’a begatuar ketë eviniment.
Ndryshe, nga KKSH, në komunën e Bujanocit, flamuri kombëtar u vendos rreth orës 12:00, e cila po përcillet me një program kulturoro-artistik në shtëpinë e kulturës në Bujanoc.
Megjithate, në shënimin e Ditës së Flamurit në Bujanoc, po mungon një unitet politik, i cili po reflekton tek ç’orinetimi i qytetarëve ne kete ditë festive./LuginaLajm/




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *