Dion Aliu nëpërmjet pikturave tregon dashurinë për stinën e verës

442

Dion Aliu nxënës i shkolles fillore ‘Naim Frashëri’ në Bujanoc, dallohet për dashurinë e stinës së verës. Dioni, ketë dashuri, e sjell nëpërmjet punimeve të artit, ku e bënë të veçuar ate.

Gjithashtu, Dioni, pikturën detin, respektivisht pllazin dhe rërën./Lugina-Lajm/

P.s. ky publimi i nxënësve të talentuar, po bëhet, nëpërmjet projektit “ Kreativiteti në vepër”, të bashkëfinancuar nga Ministria e Kulturës dhe Informimit të Republikës së Serbisë.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *