“Dheu i Bardhë”: Një grua e kaloi kufirin ilegalisht, Policia e Kosovës ja ndalon hyrjen në Kosovë për një vit

Policia e Kosovës ka njoftuar se një grua, shtetase e Serbisë e ka kaluar ilegalisht kufirin Serbi-Kosovë.

Rasti ka ndodhur dje në pikën kufitare “Dheu i Bardhë”.

Sipas Policisë, ajo me vendim të prokurorit është depërtuar përmes kësaj pike kufitare dhe  i është dorëzuar prindit të saj.

PK-ja njofton se të njëjtës i është lëshuar vendimi për largim me forcë , ndalim hyrje në Republikën e Kosovës për një vit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *