Detaje për Festivalin Ndërkombëtar të Fotografisë – “PreFoto” (VIDEO)

247

Në emisionin “Express” të KTV-së sot është diskutuar për edicionin e nëntë të Festivalit Ndërkombëtar të Fotografisë “PreFoto”, i cili mbahet më 16 nëntor në Preshevë.

Të ftuar në studio për këtë diskutim ishin, Edon Agushi, drejtor artistik i festivalit dhe Ardit Ahmeti, koordinator i festivalit.

Për më tepër, shikoni videon.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *