Dështojnë bisedimet në Bruksel!

114

196537Siç raporton ALSAT-M bisedimet e sotme ndërmjet 4 liderëve nga Maqedonia, kanë përfunduar tashmë pa sukses.

Liderët nuk kanë arritur marrëveshje rreth çështjeve kyçe, formimin e Qeverisë teknike dhe bartësin e postit të kryeministrit në atë Qeveri. Deri tani nuk ka detaje zyrtare. Bisedimet mes 4 liderëve politik zgjatën rreth 12 orë gjatë ditës së sotme, me ndërmjetësim të euro-komisarit Johanes Han. Ende nuk dihet se si do të zhvillohen tentativat për zgjidhjen e krizës më tej./LuginaLajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *