Deputeti serb Dragan Markoviq – Pallma ju bënë thirrje serbëve: Mos shkoni për pushime në Shqipëri

Lideri i Partisë “Serbia e Bashkuar” (Jedinstvena Srbija), Dragan Markoviq – Pallma, u ka bërë thirrje qytetarëve serbë, të mos e kalojnë pushimet në Shqipëri, duke shtuar se është e pakuptueshme për të, që dikush mund të shkonte në det në një vend i cili, siç tha ai, “nxiti atë që bënë shqiptarët tek serbët e Kosovës ”.

“Nuk mund ta kuptoj dikë që thotë:” Jam mirë në Shqipëri “. Ne nuk duhet ta shesim Golgotën që përjetuam si në Luftën e Parë dhe të Dytë Botërore dhe në ngjarjet e fundit në Kosovë, kur u kryen krime të tmerrshme ndaj serbëve dhe kur të gjithë serbët u dëbuan falë shtetit të Shqipërisë, për diçka quhet Koka-kola më e lirë, me pesë përqind krahasuar me destinacionet e tjera “, tha Markoviq, shkruan N1, transmeton LUGINALAJM.

Markoviq njihet edhe si dikush që inkurajon shkuarjen me pushime në Greqi dhe për faktin se, në organizimin e qytetit të Jagodinës, qytet që drejton ai, rregullisht i merr qytetarët në det në Halkidiki me shpenzimet e komunës së Jagodinës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *