Deputeti “i rrëmbyer”, në Maqedoninë veriore paraqitet në polici, tregon se ku ka qenë mbrëmë

Ministria e Punëve të Brendshme njofton se deputeti Kastriot Rexhepi është paraqitur në polici dhe ka mohuar raportimin ndaj tij si person i zhdukur, shkruan TV21. Rexhepi thotë se me vullnetin e tij ka shkuar tek një mik, për t’u mbrojtur nga publiciteti në lidhje me seancën kuvendore.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *