Deputeti Fatmir Hasani pjesë e takimeve të dhomës për tregti ekonomi dhe industri me përfaqësuesit serbë

353

imageKanë filluar të intensifikohen takimet në mes të odave ekonomike Shqipri-Serbi, rrespektivisht në mes të përfaqësuesve të Dhomës së tregtisë, ekonomisë dhe industrisë shqiptaro-serbe me përfaqësuesit e Kuvendit Republikan të Serbisë, të kryesuar nga keyetari i këshillit për bujqësi, Marijan Ristiçeviq.
Në takim, ka marrë pjesë edhe deputeti i vetëm shqiptar, Fatmir Hasani, i cili është informuar nga afër rreth konkretizimit të bashkupinimit në mes të bizneseve nga Shqipëria me ato të Serbisë.

Dhoma e tregtisë, ekonomisë dhe industrisë Shqipri-Serbi është themeluar më 2014, dhe në takimin e fundit në Nish, dy kryemistrat Rama dhe Vuçiq, u zotuan që së shpejti do të thellohet bashkëpunimi në mes të bizneseve nga të dyja vendet./Lugina-Lajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *