Demo Berisha kërkon nga “Srpska Desnica” të formojë koalicion paszgjedhor me Marco Saljihun në Medvegjë (VIDEO)

637

Kryetari i Amzës shqiptare në Serbi njëherit ish ushtarak i Ushtrisë jugosllave, Demo Berisha, gjatë ditës së enjte ka marrë pjesë në përmbylljen e fushatës zgjedhore të “Srpska desnicës” në Medvegjë, parti kjo që shquhet me orientim nacionalist.
Berisha, në fjalimin e tij, ndër të tjera ka kërkuar theksuar se ka ardhur koha që dy popujt shiptar dhe serb, ta pajtohen në mes veti.
Demo Berisha, ish ushtarak në pension i Ushtrisë jugosllave, ka kërkuar që “Srspka Desnica” pas zgjedhjeve të 8 shtatori të krijoi shumicën qeverisëse me partinë e Marco Saljihut, një invetitor i madh në Medvegjë.

Video, nga minuta e 29:38 sekonda ku mund t’a shihni kërkesën e Demo Berishë që “Srpska Desnica” të krijoi shumicë me koalicionin APN-PD të drejtuar nga Marco Saljihu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *