“Demanton”, Kamberi: Të vetmin koalicon që e ka PVD, është me anëtarët dhe simpatizantët e vet!

375

12651026_10153235955471300_7467240218195443108_nGjatë ditës së sotme, mediat lokale kanë publikuar  informacione lidhur me koalcionin e mundshëm ndërmjet PVD-PPS (SNS), për  një mandat të ardhshëm katër vjeçar me komunën e Bujanocit.

I menjëhershëm ka qenë reagimi i kryetari të PVD-së në Bujanoc, Shaip Kamberi, i cili përmes një postimi ne facebook, ka deklaruar se PVD të vetmin koalicion e ka me anëtarët dhe simpatizantët e vet.

Për më shumë, ja postimi i plotë:

– Të vetmin koalicion që e ka PVD, është me anëtarët dhe simpatizantët e vet.

– Të vetmin objektiv që e ka PVD, është me i fitu zgjedhjet.

-Të vetmin qëllim që e ka PVD, është me e avancu pozitën e shqiptarëve.

/Lugina-Lajm/

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *