Del lista e 25 kandidatëve të PSD-së për deputetë, Shpend Ahmeti në garë për deputet

186

Partia Socialdemokrate e ka gati listen e kandidatëve për deputetë në legjislaturën e ardhshme në Kuvendin e Kosovës.

Në mesin e tyre janë pothuajse të gjithë deputetët që PSD kishte në Kuvend këtë mandat, përveç Aida Dërgutit dhe në vend të saj po garon Shpend Ahmeti.

Gjithashtu në këtë listë janë edhe Bajram Kelmendi dhe Kaqusha Jashari.

“Afrore Mazreku, Aida Rushiti, Bajram Kelmendi, Besa Baftiu, Blinera Sheholli Dudi, Dardan Molliqaj, Dardan Sejdiu, Dardane Sadiku, Driton Çaushi, Dukagjin Gorani, Eleonora Çeku, Fisnik Ismaili, Frashër Krasniqi, Genc Bashota, Kaqusha Jashari, Natyra Kuçi, Salih Salihu, Shkumbin Osmani, Shpend Ahmeti, Shqipe Kastrati, Shqipe Pantina, Shyqiri Bytyqi, Visar Ymeri, Gëzon Kastrati, Çamërie Rexhepi Azemi”, janë emrat në listen e PSD-së për deputetë.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *