Danezi pyeste qytetarët në Beograd; Cilin shtet e urreni më së shtumti? – Shqipëria ndër të parat (VIDEO)

430

Kur të huajt duan të njohin më mirë kulturën dhe njerëzit në Serbi, shpeshehër ndodhen në  situata interesante. Ky ishte gjithashtu rasti kur një danez, Gustav, mori një aparat fotografik dhe eci rrugëve të Beogradit, duke u bërë njerëzve një pyetje shumë interesante gjatë rrugës.

Ai pyeti kalimtarët se cilin vend e urrejnë më shumë. Sidoqoftë, nëse i kushtojmë vëmendje përgjigjeve, duket se diferencat ende respektohen në Serbi, mbase edhe më shumë nga sa mendojnë shumë, shkruan B92.

Kështu, përgjigjja më e zakonshme e njerëzve në rrugët e Beogradit ishte “Unë nuk urrej asnjë vend”.

Midis atyre që u përgjigjën, përgjigjet më të zakonshme ishin Shqipëria dhe Shtetet e Bashkuara, kryesisht për arsye politike.

Në komente, ju mund të shihni se sa të befasuar ishin shikuesit, kështu që ata shkruan se prisnin përgjigje shumë më të ndryshme, të tilla si Turqia, Bosnja dhe Hercegovina ose Kroacia.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *