Category: Showbiz

Njerëzit e mirë falin mijëra herë, por kur ikin, nuk kthehen më kurrë

Në një botë që po pakësohet gjithnjë e më shumë në vlera dhe principe, bëhet gjithnjë e më e vështirë të dish se kujt t’i besosh që nga momenti që...

Agon Amiga dhe “K-Albo” do të vijnë me bashkëpunim

Agon Amiga dhe K-Albo i kanë bashkuar forcat për të ardhur me një bashkëpunim të ri muzikor. Dy reperët kanë njoftuar përmes rrjeteve sociale se së shpejti do...