Category: Lugina-lajm

“S’ka pshtim për RTB dhe RTP”: Të gjitha mediet do të privatizohen!

Sekretari shtetëror i Ministrisë së kulturës dhe informimit, Sasha Mirkoviq, ka deklaruar sot në Bujanoc që në regjtristrin e APR-it, ekzistojnë 1379 medie të...

Arza dy vjeçare e cila vdiq në Hungari, pas shumë ditësh sot u varros në Kosovë

U nis për shërim por u ndal në gjysmë të rrugës. Dyvjeçarja Arza Mustafa vdiq në një kamp të Hungarisë . Ajo sot u kthye dhe u varros në vendlindje. Shumë...

Në Bujanoc u zhvillua seanca e parë e Asamblesë komunale!

Me 19 pika të rendit të ditës, sot u zhvillua seanca e parë e kuvendit komunal të Bujanocit, për vititn 2015-të. Edhe përkundër që nuk pritej që seanca e...

Me qëndrime të ndryshme rreth Listën Serbe në Kosovë

Takimi në mes të përfaqësuesve të Listës Serbe dhe kryeministrit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq, nuk është caktuar ende, shkruan Telegrafi. Ky takim, i cili do...

Deputeti nga rradhët e SNS-it Momir Stojanoviq, kërkohet nga Interpoli për krime lufte në Kosovë!

Anëtari i kryesisë së partisë së kryeministrit serb, Aleksandar Vuçiq, (SNS) dhe deputeti në parlamentin serb, Momir Stojanoviq, pohoi se është futur në...

Morava rrezikon përmbytjen e plotë të fshatrave Konçul dhe Lluçan! (Foto & Video)

Nga reshjet e djeshme, lumi Morava i cili kalon nëpër komunën e Bujanocit, ka vësrhuar pjesë të fshatrave Konçul dhe Lluçan. Lumi Morava i cili burimin e vetë e...

Problemi sa strujom, pao most kod Vranjske Banje

Vranje, Vranjska Banja, Trgovište, Vladičin Han, Bosilegrad – Nivo Južne Morave od Bujanovca ka Vranju, Vladičinom Hanu, Predejanu i Grdelici bio je u blagom...

Akademiku që e shqetëspjnë brengat e popullit!

Nga artikujt që tre ditët e fundit kam lexuar në gazetën prestigjioze ditore KOSOVA SOT dhe gjthë shtypin ditor Kosovar, pa kurfar dileme zë vendin e pare dhe më...

„Saba Bellça” kryen punë edhe në Vranjë! (Foto)

NTP “Saba Bellça” nga Presheva, së fundmi është duke u bërë punëkryesi më i madhë i jugut të Serbisë. Kjo kompani pos që ka marrë shumë projekte në...

Koordinaciono telo obeležava 14 godina rada

Koordinaciono telo Vlade Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu obeležava 14 godine rada na normalizaciji života svih građana – Albanaca, Srba,...