Category: Lugina-lajm

Morava rrezikon përmbytjen e plotë të fshatrave Konçul dhe Lluçan! (Foto & Video)

Nga reshjet e djeshme, lumi Morava i cili kalon nëpër komunën e Bujanocit, ka vësrhuar pjesë të fshatrave Konçul dhe Lluçan. Lumi Morava i cili burimin e vetë e...

Akademiku që e shqetëspjnë brengat e popullit!

Nga artikujt që tre ditët e fundit kam lexuar në gazetën prestigjioze ditore KOSOVA SOT dhe gjthë shtypin ditor Kosovar, pa kurfar dileme zë vendin e pare dhe më...

„Saba Bellça” kryen punë edhe në Vranjë! (Foto)

NTP “Saba Bellça” nga Presheva, së fundmi është duke u bërë punëkryesi më i madhë i jugut të Serbisë. Kjo kompani pos që ka marrë shumë projekte në...

Therret me thikë një 15-të vjeçar nga Bujanoci!

Një 15-të vjeçar nga Bujanoci, B.E. është dërguar me urgjencë në spitalin e kirurgjisë në Vranjë, pasi që ka marrë plagë të mëdha nga e therrura me...