Category: Lugina

Keqmenaxhimi me Komunën e Preshevës, Ministria e Financave për 4 muaj i bllokon transferin mujor?!

Sipas informacioneve të sigurta të Lugina-Lajmit, transferi mujor i rregullt nga Ministria Financave, për Komunën e Preshevës është bllokuar nga muaji gusht, dhe...

Keqmenaxhimi me Komunën e Preshevës, Ministria e Financave për 4 muaj i bllokon tranferin mujor?!

 

“Martesa e dytë”, romani i parë i shkrimtarit Harbin Veselit nga Lluçani i Bujanocit

Martesë e dytë është një roman që të përfshin në një rrjedhë ngjarjesh e situatash të larmishme, ku mentaliteti dhe paragjykimet shënjojnë thellë jetët e...

Fëmijët e Çerdhes së qytetit vizitojnë Komunën e Bujanocit, Kamberi: Ardhmëria është e tyre (FOTO&VIDEO)

Çerdhja e qytetit “Gëzimi ynë” në Bujanoc, po shënon “Javën e fëmijëve”, ku përgjatë 7 ditëve, do të organizojë aktivitete dhe vizita të ndryshme....

Nënshkruhet kontrata për largëpërçuesin elektrik në Bilinicë, qeverisja lokale po mbanë premtimin e dhënë (FOTO)

Nëpërmjet një njoftimi nga faqja zyrtare, Komuna e Bujanocit, bënë të ditur se gjatë së hënës (dje) ka nënshkruar kontratën e largëpërçuesit të rrymës...

Krasniqi: “Nuk kam menduar se ka shqiptar me shumë ftyra, paguajn Kocka, Bandera e Pleka rreth 51 mijë euro, ndërsa punëtorët e RTVPreshevës mbesin pa paga për rreth 10 muaj”

Nëpërmjet një shkrimi në facebook, këshilltari i Kuvendit komunal në Preshevë, Rinor Krasniqi, ka akuzuar pushtetin e Preshevës, që po shpenzon mjete financiare...

PD konfirmon pjesëmarrjen në zgjedhjet për KKSH, Sali Salihi kandidat për kryetar të KKSH-së (VIDEO)

Nëpërmjet një paraqitje për media, kryetari i Partisë Demokratike në Bujanoc ka konfirmuar pjesëmarrjen e PD-së në zgjedhjet për këshillat nacionale të 4...

Trupi Koordinues shpall konkurs për bursa për nxënësit e shkollave të mesme, Stankoviq: Nxënësit që marrin bursa nga institucionet tjera, nuk mund të marrin edhe nga TK

Shërbimi i Trupit Koordinues sot ka shpall konkurs për dhënien e bursave për nxënësit e shkollave të mesme në komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë. “Bursa...

Kryetari i Preshevës, mesazh Thaçit: Kush luan me ne nuk i njeh mirë preshevarët

Kryetari i Preshevës, Shqipërim Arifi, ka thënë se është momenti i fundit që edhe një herë të tematizohet kërkesa e shqiptarëve të Preshevës, të cilët...

PVD do të marrë pjesë në zgjedhjet për KKSH, më 6 tetor mbahet kuvendi zgjedhor i partisë

Nëpërmjet një deklerate për opinion, kryesia e Partisë për Veprim Demokratik, bënë të ditur, se: “PVD, do të marre pjesë në zgjedhjet e për Këshillin...