Category: Lugina

Ugljanin në Bujanoc: “Shaip Kamberi n’a ndihmoi për Rezolutën mbi Srebrenicën; Kamberi: T’a intensifikojmë bashkëpunim Luginë-Sanxhank” (VIDEO)

Kryetari i Këshillit Kombëtar boshnjak, Dr.Sulejman Ugljanin, gjatë vizitës së tij në Bujanoc, takoi edhe kryetarin e komunës, Shaip Kamberi. Ugljanin me...

Dr.Sulejman Ugljanin po viziton Luginën, takimin e parë e zhvillon në KKSH (VIDEO)

Një delegacion i Këshillit Kombëtar boshnjak, i udhëhequr nga kryetari Dr.Sulejam Ugljanin po qëndron për vizitë në Luginë të Preshevës. Fillimisht, zyrtarët...

Kontraktohen pesë projekte me vlerë 4.5 milionë dinarë; tre projekte për fshatin Konçul dhe dy në Samolicë

Kryeshefi i administratës komunale të Bujanocit, ka nënshkruar pesë kontrata për realizimin e projekteve me kompaninë “Saba Bellça” nga Presheva. Nga...

Kryetari i KKB, Dr.Sulejman Ugljanin nesër viziton Bujanocin dhe Preshevën, nuk ka parapa takime me Shqiprim Arifin dhe Nagip Arifin (Agjenda)

Kryetari i Këshillit Kombëtar të pakicës boshnjake në Serbi, Dr.Sulejman Ugljanin, gjatë së enjtes (nesër) do t’a vizitoj Bujanocin dhe Preshevën. Ai, me...

Kryetari Ymeri takon drejtuesin e Universiteti të Mjekësisë në Tiranë

Kryetari i Këshilli Kombëtar Shqiptar, Shukri Ymeri dje ka realizuar një takim pune me Rektorin e Universitetit të Mjekësisë, Prof. Dr. Arben Gjata në Tiranë....

Bujanoc: Orë Letrare Me Rastin E 10 Vjetorit Të Akademisë “Stoa”

Në Pallatin e Kulturës, në Bujanoc, të hënën e 16 korrikut, Akademia “Stoa”, organizoi një orë letrare me rastin e 10 vjetorit të themelimit të saj. Në...

KKSH mbëtet aprovimin e Dekleratës Politike të 14 korrikut: “Është momenti duhur që politika shqiptare të shpreh qëndrimet politike në një zë

Këshilli Kombëtar Shqiptar përshëndetë dhe mbështetë aprovimin e Deklaratës Politike dhe të Reagimit Kuvendit Këshilltarëve Shqiptarë të Luginës së...

Në Tiranë organizohet ceremoni përkujtimore për 15 Korrikun, të pranishëm hoxhallarë edhe nga Lugina (VIDEO)

Ambasada e Turqisë në Tiranë, Ministria e Rinisë dhe e Sportit e Republikës së Turqisë dhe Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA) kanë organizuar...

Shqiprim Arifi bojkoton seancën e Kuvendit Shqiptar të Luginës së Preshevës në të cilën u aprovuan dokumente të rëndësishme

Shqiprim Arifi, ka bojkotuar seancën e sotme të Kuvendit Shqiptar të Luginës së Preshevës, në të cilën u miratuan dokumente shumë të rëndësishme karshi...

Kontraktohen gjashtë projekte për fshatin Nesalcë në vlerë totale prej 5.2 milionë dinarëve

Gjatë ditës së sotme, kryeshefi Fadil Haliti ka nënshkruar gjashtë kontrata për fshatin Nesalcë. Bëhet fjalë, për gjashtë projekte infrastrukturore të cilat...