Category: Lugina

Poroshenko në Beograd, siguron Serbinë: “Ukraina nuk do ta njohë Kosovën”

Presidenti ukrainas, Petro Poroshenko, tha sot në Beograd se Ukraina me vendosmëri respekton dhe respekton integritetin territorial të Serbisë, dhe se nuk e ka...

“Komunalia” nga programi i UNDP-së përfiton kamion për mbledhjen e mbeturinave me vëllim prej 10 metrave kub (VIDEO)

NP “Komunalia” nga Bujanoci, nëpërmjet një konkursi të UNDP-së, gjatë vitit të kaluar, ka arritur të përfitojë një kamion për mbledhjen e mbeturinave me...

“PSIKA 017” organizon seminar me temë: “Suksesi i fëmijëve, përkushtim për të gjithë”, ligjeruesit vijnë nga Prishtina

Nëpërmjet një njoftimi, Shoqata “PSIKA 017”, njofton të gjithë të interesuarit se do të organizojë seminarin me temë: “Suksesi i fëmijëve,...

Kryqi i kuq në Bujanoc organizon aksionin e VII-të me rend për dhurimin e gjakut

Nëpërmjet një njoftimi për media, Kryqi i Kuq në Bujanoc, bënë të ditur, që në bashkëpunim me Institutin e Transfuzionit të Gjakut nga Nishi, organizon...

Serbia çdo vit humb rreth 40 mijë qytetarë, Bujanoci dhe Presheva në listën e komunave me rritje të popullsisë

Nga 169 komuna në Serbi, në vetëm gjashtë, është regjistruar rritje e popullsisë. Në 163 komuna të tjera, mortaliteti, po e triumfon natalitetin, gj që, Serbia...

PDSH: Pozita e shqiptarëve shumë më rënduar, Lugina e Preshevës, çdo ditë e më shumë po zbrazet

Kryesia e Partisë Demokratike Shqiptare, në mbledhjen e mbajtur, më 30 qershor 2018 shqyrtoi situatën aktuale politike e cila po zhvillohet në vend dhe rajon. Pas...

A po e provokon kryeministri Haradinaj, Serbinë?! bën shqiponjën me pjesëtarët e mbrojtjes së afërt

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka publikuar sot një fotografi në llogarinë e tij në “Instagram”, e cila po shpërndahet gjithandej në internet....

Deputeti shqiptar Fatmir Hasani, kundërshton ligjin mbi Këshillat Nacionale të pakicave, përmend një sërë mangësishë në ligj (VIDEO)

Në seancën e parafundit të Kuvendin republikan të Serbisë, ku për votim ndodhej projektligji mbi Këshillat Nacionale të Pakicave, deputeti i vetëm shqiptar,...