Category: Lugina

Përfundon asfaltimi i njërës nga rrugicat kryesore të fshatit Tërnoc (FOTO)

Tanimë projektet e asfaltimit të rrugëve dhe rrugicave në Trënoc, po përfundojnë. Ditë më parë, në lagjen “Haxhi Musa” në afërsi të çerdhesë në...

Vazjës shqiptare nga Tirana e martuar në Serbi, i shfaqen problemet e para (VIDEO)

Vajzës nga Tirana e martuar në Serbi, Dhurata Mali, i shafqen problemet e para. Asaj nuk po i mundësohet hapja e xhirollogarisë në filialet e bankave në Bujanoc....

Nismës #LuginaDoZgjidhje, i është bashkuar edhe deputeti kosovar Korab Sejdiu; “Gjaku shqiptar nuk gjendet vetëm brenda kufijve artificial” (FOTO)

Fushatës #LuginaDoZgjidhje, të inicuar nga disa qytetarë nga Lugina e Preshevës, së fundmi iu ka bashkangjitur edhe deputeti i pavarur kosovar, Korab Sejdiu....

Nënshkruhen edhe katër kontrata të reja për fshatin Letovicë me vlerë mbi 4.2 mln dinarë

Janë nënshkruar edhe katër kontrata në mes të Komunës së Bujanocit dhe kompanisë “Saba Bellça” nga Presheva, për asfaltimin e disa rrugëve të fshatit...

Komuna e Bujanocit përkrah financiarisht themelimin e 73 bizneseve të vogla (DOKUMENT)

Administrata komunale e Bujanocit, rrespktivisht Komisioni për ndarjen e mjeteve stimuluese për zhvillimin e ndërmarrësisë lokale në Komunën e Bujanocit për...

KBI e BIPBM-së në Bujanoc në vendin e duhur ndau ndihmat nga turniri humanitar

Gajtë ditës së sotme janë shpërndarë pakot ushqimore dhe higjenike nga mjetet e tubuara nga turniri humanitar. KBI e BIPBM-së në Bujanoc javën që lamë pas ka...

Asfaltimi i rrugëve ka filluar në Tërnoc, kryeshefi Fadil Aliti kontrakton edhe tre projekte të tjera

Gjatë ditës së djeshme, në Tërnoc është asfaltuar njëra nga rrugicat më të gjata të lagjes së strukarëve. Njëherit, kjo është rruga e dytë e asfaltuar...

Kryetarja Ardita Sinani: “Rruga e Karposhit për 1 km, po e tejkalon vlerën mbi 100 mln dinarë, qytetarët po përballen me ujërat e zeza” (VIDEO)

Kryetarja e Degës së Partisë për Veprim Demokratik në Preshevë, Ardita Sinani, nëpërmjet një shkrimi në facebook, ka kritikuar ashpër projektin e ndërtimit...

Stop diskriminimit të shqiptarëve në Serbi!

Integrimi i shqiptarëve si komb në bashkësinë evropiane, pavarësisht emrit të shtetit ku ata jetojnënuk duhet të kryhet në kurriz të shqiptarëve autoktonë...

Spektri politik i Luginës drejt unifikimit, Shqiprim Arifi dhe Sami Salihu, po kundërshtojnë

Me iniciativë të Partisë Demokratike Shqiptare lidhur me përgatitjen, organizmin dhe mbajtjen e seancës së Kuvendit të këshilltarëve shqiptar të Luginës së...