Category: Lugina

Shaip Kamberi, kryetar i ri i PVD-së, porosi për oponentët politik: “Ulurimave te ujqerve dua t’i pergjigjem jo me blegerimen e deles sikur deri me tani, por me vendosmerinë e Luanit”

Në Kuvendin e Përgjithshëm të Partisë për Veprim Demokratik, të mbajtur sot në Preshevë, përveç zgjedhjes së kryesisë së përgjithshme dhe Këshillit...

Kush po rren: Lugina-Lajm apo APN?!(DOKUMENT)

Para pak çastesh, kandidati për kryetar të KKSH-së, Arbër Pajaziti, nëpërmjet një paraqitje ‘livestream’ ka njoftuar miqtë e facebook-it, se lista zgjedhore...

Dështon lista e APN-së?! Komisionin republikan zgjedhor refuzon listën e APN-së, i mungojnë nënshkrimet e nevojshëm (VIDEO)

Komisioni Republikan Zgjedhor i ka kthyer Listën e dorëzuar APN-së dhe ka konstatuar se i mungojnë nënshkrimet valid për të kaluar pragun e shpalljes së Listës...

Familjari i kryetarit Shqiprim Arifi, kërcënon këshilltarin e PVD-së: “Kujdesu djali mir se nuk shkon dit pa te kujtu aç mlef ne ty çe kam”

Këshilltari i Partisë për Veprim Demokratik në Preshevë, Rinor Krasniqi, para pak çastesh është kërcnuar nga një familjar i kryetarit të Preshevës, Shqiprim...

Keqmenaxhimi me Komunën e Preshevës, Ministria e Financave për 4 muaj i bllokon transferin mujor?!

Sipas informacioneve të sigurta të Lugina-Lajmit, transferi mujor i rregullt nga Ministria Financave, për Komunën e Preshevës është bllokuar nga muaji gusht, dhe...

Keqmenaxhimi me Komunën e Preshevës, Ministria e Financave për 4 muaj i bllokon tranferin mujor?!

 

“Martesa e dytë”, romani i parë i shkrimtarit Harbin Veselit nga Lluçani i Bujanocit

Martesë e dytë është një roman që të përfshin në një rrjedhë ngjarjesh e situatash të larmishme, ku mentaliteti dhe paragjykimet shënjojnë thellë jetët e...

Fëmijët e Çerdhes së qytetit vizitojnë Komunën e Bujanocit, Kamberi: Ardhmëria është e tyre (FOTO&VIDEO)

Çerdhja e qytetit “Gëzimi ynë” në Bujanoc, po shënon “Javën e fëmijëve”, ku përgjatë 7 ditëve, do të organizojë aktivitete dhe vizita të ndryshme....

Nënshkruhet kontrata për largëpërçuesin elektrik në Bilinicë, qeverisja lokale po mbanë premtimin e dhënë (FOTO)

Nëpërmjet një njoftimi nga faqja zyrtare, Komuna e Bujanocit, bënë të ditur se gjatë së hënës (dje) ka nënshkruar kontratën e largëpërçuesit të rrymës...

Krasniqi: “Nuk kam menduar se ka shqiptar me shumë ftyra, paguajn Kocka, Bandera e Pleka rreth 51 mijë euro, ndërsa punëtorët e RTVPreshevës mbesin pa paga për rreth 10 muaj”

Nëpërmjet një shkrimi në facebook, këshilltari i Kuvendit komunal në Preshevë, Rinor Krasniqi, ka akuzuar pushtetin e Preshevës, që po shpenzon mjete financiare...