Category: Lugina

Përfaqësuesit e Amerikës takojnë udhëheqjen e re të KKSH-së

Kryetari dhe zv/kryetari i Këshillit  Kombëtar Shqiptar, Ragmi Mustafa dhe Enver Memeti, në selinë e KKSH-së në Bujanoc u takuan me Sekretarin e dytë, seksioni...

Komuna e Bujanocit fton qytetarët në debat publik mbi propozim-vendimin e buxhetit komunal për vitin 2019-të

Nëpërmjet një postimi në faqen zyrtare, Komuna e Bujanocit, rrespektivisht Drejtorati për buxhet dhe financa pranë administratës komunale të Bujanocit, fton të...

Pas miratimit të Rezolutës, kryetari i KKSH-së Ragmi Mustafa kërkon që Lugina e Preshevës të përfshihet në platëformën kosovare në bisedime me Serbinë

Pas miratimit të Rezolutës kosovare për bidesime me Serbinë, kryetari i Këshillit Kombëtar Shqiptar, Ragmi Mustafa, edhe njëherë ka kërkuar që çështja e...

Sinani: Ushtria e Republikës së Kosovës emocion i veçantë për çdo shqiptarë

Sot Kuvendi i Republikës së Kosovës votoi transformimin e FSK në Ushtri të Republikës së Kosovës. Emocion i veçantë për çdo Shqiptarë kur përjeton momente...

Bujanoc: Profësorët e “Sezai Surroit” me entuziazëm e përcjellin votimin e ushtrisë së Kosovës; për pak sa nuk i lanë orët e mësimit

Profesorët e shkollës së mesme “Sezai Surroi” në Bujanoc, me entuziazëm, po e përcjellin votimin e ushtrisë së Kosovës. Nëpërmjet një postimi në...

Strukturat e BDL-së i bashkangjiten strukturave të PVD-së (VIDEO)

Gjatë së enjtes, në zyret e PVD-së në Preshevë, edhe zyrtarisht, Bashkimi Demokratik i Luginës, i’u është bashkuar, Partisë për Veprim Demokratik....

Momente historike për Kosovën: Votohet ushtria!

Deputetët në Kuvendin e Kosovës kanë votuar të gjithë unanimisht për tri Projektligjin që e transformuan FSK-së në Ushtri. Tashmë zyrtarisht, Kosova do ta...

KDNJ shpalos broshurën mbi eliminimin e barrierave arkitektonike në Komunë të Bujanocit

Këshilli për të Drejtat e Njeriut në Bujanoc, sot organizoi një tribunë ku dhe shpalosi broshurën me temën: “Eliminimi i barrierave arkitektonike në...

Bujanoc: Punimet në çarshinë e vjetër drejt përfundimit; Instalohet ndriçimi publik dhe vendosen ulëset për shëtitor

Nëpërmjet një postimi në faqen zyrtare, Komuna e Bujanocit, ka bërë të ditur se, punimet në çarshinë e vjetër të Bujanocit, po shkojnë drejt përfundimit....

Kryetari i KKSH-se Ragmi Mustafa takon Ambasadorin e Shqiprisë në Beograd, Ilir Boçka

Në selinë e Këshillit Kombëtar Shqiptar (KKSH), kryetari dhe zëvendëskryetari RagmiMustafi e Enver Mehmeti u takuan me  Ambasadorin e Shqipërisë në Beograd,...