Category: Lajme

Sigurohet “Abetarja” falas për nxënësit e Luginës së Preshevës!

Sot në zyrat e Këshilli Kombëtar Shqiptar është mbajtur një takim i përbashkët mes kryetarit Këshillit Kombëtar Shqiptar, Galip Beqiri, përfaqësuesit e...

Përsëri e viktimizuan: Hajredin Hyda jashtë garës për kreun e KKSH-së!

I prirë të quaj vetën si më meritori për fitoren e Partisë Demokratike më 2012-të, profesori nga Letovica, Hajredin Hyda, nuk është në garë për kryetar të...

PVD, “PO” zgjedhje për KKKSH!

Partia për Veprim Demokratik, në mbledhjen e kuvendit të përgjithshëm, ka vendosur të marrë pjesë për zgjedhjet e Këshillit Kombëtar Shqiptar, të parapara...

QSA në Preshevë organizon therrjen e kurbaneve! (Video)

Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit njofton opinionin e gjerë dhe bashkatdhetarët tanë, se me rastin e festës së Kurban Bajramit, bën organizimin e blerjes dhe...

17 vjetë më parë, studentët nisën lëvizjen!

Bujar Dugolli, ka thënë se çdo vit më 1 tetor kthehet mbrapa me kujtime të cilat kanë të bëjnë me përpjekjet për pavarësinë dhe lirinë e shtetit tonë....

Polici serb në Bujanoc, komenton ”More është dashtë t’i vrasin, e jo t’i rrahin”!

Polici serb në Bujanoc, Dragisha Petkoviq, është ftuar në bisedë informative, në Drejtoratin e Policisë në Kragujevc, me që, nga profili i vet ka komentuar...

Tribunë në Bujanoc, panelistët shqiptarë shprehin pa knaqësitë për mos realizimin e të drejtave kolektive!

Në tribunën e organizuar nga Ök radio“nga Vranja, panelistët shqiptarë, shprehen paknaqësitë e tyre kundrejt Qeverisë në Beograd, në përmbushjen dhe...

Ku s’prekë mbreti, prekë pushteti; “E len kerrin m’u aty ku është e ndaluar!”

Janë anëtarët dhe simpatizantët e partisë së Nagip Arifit, ata që në rutinë nuk iu nënshtrohen rregullave dhe ndalesave të shumta në territorin e komunës...

Xhefri Bili, shef i ri i zyrës së OSBE-së në Bujanoc

Shefi i ri i zyrës së Organizatës Europiane për siguri dhe bashkëpunim (OSBE), në Bujanoc, është Xhefri Bili, i cili edhe zyrtarisht ka nis punën në atë...

Publikohet video e rrahjes së vëllait të kryeministrit serb, Andreja Vuçiq

Është publikuar edhe video se si është rrahur vëllau i kryeministrit serb, Aleksandër Vuqiç. Madje lajmin e ka konfirmuar edhe vet kryeministri Vuçiq, që ka...