Category: Lajme

Njoftim për tatimpagues – ALT: “Përfito nga shlyerja e kamatëvonesës ndaj Administratës Lokale Tatimore”

Administrata Lokale Tatimore në Bujanoc, ju njofton se është publikuar regullorja 1124  nga ana e Ministrisë së Financave “Përfito  shlyerjen e kamatës ...

Ambasada Amerikane në Beograd, shtroi iftarin tradicional

Përfaqësuesit institucional shqiptarë të Luginës së Preshevës, kanë marrë pjesë në iftarin tradicional të shtruar nga Ambasada Amerikane në Beograd. Në...

Kryetari Musliu në Tiranë kërkon rritjen e kuotës për studentë

Kryetari i Këshillit Kombëtar Shqiptar Jonuz Musliu ka realizuar disa takime ne Tiranë me zyrtarët e lartë të Ministrisë e Arsimit të Republikës së Shqiprisë,...

KDNJ me tribunë: “Gjendja dhe sfidat e arsimit shqip në Luginë të Preshevës

Në tribunën e sotme të organizuar nga Këshilli për të Drejtat e Njeriut në Preshevë, me temën “Gjendja dhe sfidat e arsimit shqip në Luginë të Preshevës,...

Vuçiq e dëshiron PVD-në si partnere në qeverisje qëndrore

Kryetari i Partisë Përparimtare të Serbisë, njëherit i mandatuari për formimin e qeverisë së re të Serbisë, Aleksandër Vuçiq gjatë ditës ka zhvilluar...

Florim Sahiti pret në takim Ambasadorin Petar Burkhard; “Adresat fiktive të shqiptare dhe infrastrutura rrugore në Medvegjë”, temë e takimit!

Zëvedndëskryetari i kuvendit komunal të Medvegjës, Florim Sahiti, priti në takim, shefin e misionit të Organizatës për Siguri dhe Bashkpunim Europian, (OSBE0 në...

Ambasadori Valdet Sadiku viziton KKSH-në

Në selinë e Këshillit Kombëtar Shqiptar (KKSH), kryetari Jonuz Musliu, u takua me Ambasadorin e Kosovës në Beograd, Valdet Sadiku i shoqëruar nga...

Takim i parë zyrtar Kamberi-Stankoviq: Prioritet bujqësia (FOTO&VIDEO)

Në takimin e parë zyrtar të zhvilluar të hënën, ndërmjet kryetarit të komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi me kryetarin e Trupit Koordinues për komunat...

Turqit u japin ndihma shqiptarëve të Medvegjës (FOTO)

  Në prag të muajit të Bekuar të Ramazanit, shqiptarëve në Medvegjë, iu kanë shpërndarë ndihma ushqimore nga shteti Turk. Shteti turk, nëpërmjte...

Pushteti lokal i Bujanocit: “Ka përfunduar programi i aftësimit profesional, askend se kemi larguar nga puna”

Lajmi për largimet nga puna fushatë e tendemcioze nga një subjekt opozitar që është deklaruar ta luajë rolin e “opozitës konstruktive”. “Lidhur me...