Category: Lajme

Lagjet e Tërnocit me infrastuktrurë bashkkohore! (FOTO)

Tërnoci po merrë pamje tjetër, sa i përket infrastrukturës rrugore. Së fundmi, kanë filluar punimet në lagjen Trup në Tërnoc, gjegjësisht, punimet kanë...

Kryetari Musliu, pret në takim të rinjët e Kosovës

Kryetari i Këshillit Kombëtar Shqiptar (KKSH), Jonuz Musliu, priti në selinë e këtij institucionin, në një takim, një grup të rrinjësh nga Kuvendi i të...

Pajaziti me porosi:  “Pa hakmarrje, veç drejt”

“Pa hakmarrje, veç drejt” është porosia e fundit në facebook, e kryeshefit të administartës komunale, Ismail Pajaziti. Një fotografi e publikuar në...

Kërkohet në Kosovë, Gjina Zeqiri punon në Bujanoc (Dokument)

Kërkohet me fletarrestim ndërkombëtar, por gjinekologia Gjina Zeqiri, pavarësisht kësaj, po ushtron veprimtarinë e saj në qytetin e Bujanocit. Ajo po shpërndan...

Bujanoc: Dhunë ndaj gruas, një muaj paraburgim

Bujanocasi me inicialet B.SH (1981) është arrestuar me dyshimin se ka kryer vepër penale, dhunë në familje, respektivisht ndaj bashkëshortes Dyshohet se 35...

Me Naim Rexhepin, përpara…..!

“Të ndërtojmë një Bujanoc, edhe më të bukur….Të krijojmë një ambijet edhe më te këndshëm e terheqës për jetë. Te hapim vende te reja pune. Rininë...

Takimet e vendlindjes, “Priboci 2016”; Shaip Kamberi: “Së shpejti do të asfaltojm rrugën “Muhoc-Zarbincë”

“Së shpejti do të fillojmë me asfaltimin e rrugës Muhoc-Zarbincë, dhe do të jemi në gjendje që t’iu ofrojmë ndihmë të gjithë atyre banorëve që janë...

KDNJ me aksion rrugor: “E drejta e imja është në ndryshim, jo në ecje të vogla”

Këshilli për të Drejtat e Njeriut (KDNJ) ka zhvilluar të shtunën në mbrëmje, më 30 korrik 2016, një aksion rrugor, ku qytetarë e shumtë kanë shkruar kërkesa...

“Vera kulturore” në Bujanoc

Shtëpia e kultutës në Bujanoc, edhe ketë vit do të organizoj “Verën kulturore 2016”, e cila do të filloj me 1 gusht dhe do të zgjasë për 15 ditë të...

Po vijnë ditë të bardha për Bujanocin! (FOTO)

Qeverisja e re lokale, ka filluar me intezintet të lartë, të zhvilloj infrastrukturën rrugore të qytetit të Bujanocit. Tashmë, së shpejti do të asfalltohet...