Category: Aktuale

Mblidhet Kuvendi i Përgjithshëm i PVD-së, kufizon mandatet në dy sosh!

Sot në Bujanoc, u zhvillua seanca e Kuvendit të Përgjithshëm të Partisë për Veprim Demokratik, në të cilën u shqyrtaun çështjet thelbësore për ketë parti....

Në vend të urimit për fillimin e vitit shkollorë!

Mr. Sc. Agim HASANI Im bir fillon shkollën sot, për pak gjithçka do të jetë për të e çuditshme dhe e re atëhere do të doja ta trajtoni butësisht. Për këtë...

Shuplakë protestuesve demagog të Bujanocit!

Shoqëria Civile “Perspektiva”, përshëndet mospjesëmarrjen e prindërve në protestat e zhvilluara para shkollave, duke mos rënë pre e manipulimeve të disa...

Shaip Kamberi: Serbia po vazhdon me spektakël, pushteti i Bujanocit po servilizohet edhe përkundër që po ftonë në protesta!

Kryetari i degës së Partisë për Veprim Demokratik, njëherit deputet popullor, Shaip Kamberi, ka akuzuar sjelljet e ministrit të arsimit Sërgjan Verbiq, i cili sot...

VV solidarizohet me protestat e sotme të zhvilluara nëpër shkollat shqipe të Luginës!

Protestave të sotme në shkollat shqipe të komunës së Bujanocit dhe Preshevës, nëpërmjet një komunikate, i ka përkrahë edhe Levëizja VETëVENDOSJE, ku...

KKSH uron nxënësit, mësimdhënësit dhe prindërit, në rrugëtimin drejt diturisë dhe të ardhmes së ndritur!

Me rastin e fillimit të vitit shkollor 2014/2015, i urojmë të gjithë nxënësve, mësimdhënësve dhe prindërve, këtë ditë të rëndësishme, që shënon një...

Riza Halimi akuzon TK-në dhe ministrinë e arsimit, për mungesën e teksteve shkollore!

Deputeti popullor, njëherit, kryetari i Partisë për Veprim Demokratik, Riza Halmi, ka deklaruar sot që edhe përkundër premtimeve që do të sigurohen tekstet...

Në Luginë, 1 shtatori nis me protesta!

Në ora 10:00, ashtu edhe siç ishin të paralajmëruara, kanë filluar të mbahen protestat e paralajmëruara, në të gjitha shkollat shqipe të Luginës së...

Verbiq porositë në Bujanoc:” Jepni shembuj të mirë, nxënësve tuaj”

“Mendoj që sot, të gjithë duhet të tregojnë me punën e vetë se çfarë shembulli po i japim nxënësve” –  i ka thënë nga Bujanoci, sot ministri i...

1 Shtatori, Another Shit in The Wall ”

Nga: Valon Arifi Hey! Beaches ! Leave them kids alone! ! Sot,1 Shtatori i 2014,më shumë se kurdo, e për këdo ,kujtohet nga ata që ,për herë të par nisin...