Category: Aktuale

Në vend të urimit për fillimin e vitit shkollorë!

Mr. Sc. Agim HASANI Im bir fillon shkollën sot, për pak gjithçka do të jetë për të e çuditshme dhe e re atëhere do të doja ta trajtoni butësisht. Për këtë...

Shuplakë protestuesve demagog të Bujanocit!

Shoqëria Civile “Perspektiva”, përshëndet mospjesëmarrjen e prindërve në protestat e zhvilluara para shkollave, duke mos rënë pre e manipulimeve të disa...

Shaip Kamberi: Serbia po vazhdon me spektakël, pushteti i Bujanocit po servilizohet edhe përkundër që po ftonë në protesta!

Kryetari i degës së Partisë për Veprim Demokratik, njëherit deputet popullor, Shaip Kamberi, ka akuzuar sjelljet e ministrit të arsimit Sërgjan Verbiq, i cili sot...

VV solidarizohet me protestat e sotme të zhvilluara nëpër shkollat shqipe të Luginës!

Protestave të sotme në shkollat shqipe të komunës së Bujanocit dhe Preshevës, nëpërmjet një komunikate, i ka përkrahë edhe Levëizja VETëVENDOSJE, ku...

KKSH uron nxënësit, mësimdhënësit dhe prindërit, në rrugëtimin drejt diturisë dhe të ardhmes së ndritur!

Me rastin e fillimit të vitit shkollor 2014/2015, i urojmë të gjithë nxënësve, mësimdhënësve dhe prindërve, këtë ditë të rëndësishme, që shënon një...

Riza Halimi akuzon TK-në dhe ministrinë e arsimit, për mungesën e teksteve shkollore!

Deputeti popullor, njëherit, kryetari i Partisë për Veprim Demokratik, Riza Halmi, ka deklaruar sot që edhe përkundër premtimeve që do të sigurohen tekstet...

Në Luginë, 1 shtatori nis me protesta!

Në ora 10:00, ashtu edhe siç ishin të paralajmëruara, kanë filluar të mbahen protestat e paralajmëruara, në të gjitha shkollat shqipe të Luginës së...

Verbiq porositë në Bujanoc:” Jepni shembuj të mirë, nxënësve tuaj”

“Mendoj që sot, të gjithë duhet të tregojnë me punën e vetë se çfarë shembulli po i japim nxënësve” –  i ka thënë nga Bujanoci, sot ministri i...

1 Shtatori, Another Shit in The Wall ”

Nga: Valon Arifi Hey! Beaches ! Leave them kids alone! ! Sot,1 Shtatori i 2014,më shumë se kurdo, e për këdo ,kujtohet nga ata që ,për herë të par nisin...

Vuçiq: Nxënësit shqiptarë, nesër do të paisen me tekstet shkollore në gjuhën shqipe!

Nxënësat shqiptarë nga Presheva, Bujanoci dhe Medvegja, nesër do të paisen me tekstet shkollore në gjuhën shqipe, ka deklaruar sot në Medvegjë, kryeministrti...